• Türkiye'nin Etkinlik Rehberi !

    etkinlik takvimi

    yarak hasan

    Museums


    Antalya Museum

    På slutten av første verdenskrig, ligger under den italienske okkupasjonen av Antalya i noen italienske arkeologer på Çatal Höyük i navnet på sivilisasjon, siterer at i deler av sentrum og nær ruinene i nærheten av tiden var begynt å flytte til den italienske konsulatet for en rekke arkeologiske verdier. For å stoppe disse forsøk, i 1919, ideen om kontakt med Süleyman Bey Antalya mutasarrıflığına Sultani lærer, som har utpekt en æres asar-ä± atika offiser selv, og først av alt, det gamle sentrum av Antalya Museum ved å samle gjenstander til en bane satt opp.

    i 1922, moskeen av Alaeddin moskeen, 1937, Ribbit, museet opererer i dagens nye bygningen i 1972. i 1982, grunnet en rekke renovering og reparer er behov, antikviteter og museer lukket for å besøke Generaldirektoratet reparasjoner og utstillingen organisere aktiviteter i April 1985 som et resultat av forståelse av moderne museology igjen som ny tjeneste organisert av.

    En del av Museum og friluft festsal barn 13 gallerier. Alle verk er produsert og er utstilt i kronologisk rekkefølge etter emne.
    Tel: (+ 90 242) 238 56 88

    Side-Museum

    Fylket/delstaten byen ligger Side av Manavgat. MANAVGAT, 8 km unna. Roman Agora motsatt viktoriansk, m. s. 5-6. århundre gamle Agora bad 1960/61 ble restaurert til et museum.

    En stor del av arbeidene utstilt i museet, ved Arif Müfid Mansel, Prof. Dr. 1947-1967, utgravninger ved den antikke byen av Side, fjernet. Hellenistiske, romerske og bysantinske imperiet; overføring av relieffer, inskripsjoner, våpen, Roman kopi av en gresk torsos, med skulpturer, laget av originaler, portretter, ostotekler, amphoralar, Sarkofager, steles Tomb, altere og kolonneoverskrifter kolonnen baser er utstilt.
    Tel: (+ 90 242) 753 10-06

    Alanya arkeologiske Museum

    Arkeologiske og etnografiske verker ble åpnet i 1967, og som er åpen for to seksiyon. Lagre de gamle byene i regionen, og et museum, ordrer økte i tid, og dagens arkeologi Museum åpnet på nødvendigheten for å åpne konsekvensene
    Tel: (+ 90 242) 513 12 33

    Alanya Kızılkule etnografi Museum

    Militære formål og å holde under kontroll-porten dette monumentale struktur som ble bygd i 1226, unike eksempler av Seljuk kunst er; Alanyas ikonet status. 1951 til 1953 år etter 1979, bygningen på første etasje, og det er lett polert og Alanya, tepper, området tepper, klær, unike kjøkkenutstyr, våpen, veiing instrumenter, belysning apparater, som reflekterer kulturen i nomadisk teltet vevstol som fungerer godt organisert natur, struktur, funksjon av Ethnographic-museet av etnografiske produkter.

    Alanya Atatürk hus og Museum

    18. Februar, grunnleggeren av den Republikken Tyrkia kom til Alanya i 1935, Ulu Onder Ataturk besøk i Alanya er hjem til malen, eieren i løpet av dinlendiği til departementet for kultur har blitt donert av Tevfik Azakoğlu, og han også restaurert keramikk "Atatürks Hus og Museum" ble åpnet for besøkende i 1987.Museets første etasje rom Atatürk Atatürk personlige elementer, bilder og andre dokumenter der et telegram datert Alanyalılara skrevet, nå utstilt i andre etasje er de andre rommene har typisk hus med alle elementene i miljøspesifikke canlandırılmakta Alanya etnografiske eksempler på gulvet og utstilt.

    De ble Museum

    I årene ble 1985-1993 Theatre av de ble, i tyrkisk delegasjoner holdt av. Under utgravningene, tiden står på teater Dionysus i den opprinnelige Kentauromakhia og Gigantomakhia frizinden, samt deler av frizlerine, i et format som er interessant, det er en del av dekorasjon langs delen, et stort antall arkitektoniske elementer ble suspendert.

    0 yorum:

    Yorum Gönder