• Türkiye'nin Etkinlik Rehberi !

    etkinlik takvimi

    yarak hasan

    Oren steder


    Med noen i bymurene og veggene at Hadrian's Gate og presentere Horoskop, med utsikt over store Tower ved siden av tårnene, og enkelte deler av veggene i porten har overlevd. En av yacht-port, og de andre to surdan som det omgir byen av hester. En av tårnene til Gate Slottsplassen stående Klokketårnet. Det er fire porten til byen.

    Byen i Antalya Kaleiçi i dag "og" Kaleiçi "" historiske Core navn ble revet og ødelagt av en stor del av distriktet anerkjent var omgitt av to. Det ligger rundt halv circle-formet yacht porten, interne vegger. Som et resultat av restaurering arbeid, pensjoner, barer, har det blitt Bazaar og turist gamle sentrum. Havnen er en Marina. Keleiçi, 28 April, departementet for turisme for deres restaurering i 1984 av prisen FİJET. Golden Apple (turisme Oskarı)

    Hadrianus Gate med to tårnene ved siden av Zamanımıza av gjenlevende enkeltdør Üçkapılar eller andre navn Hadrianus Gate, er den vakreste av Pamfylia. Ankomsten av keiser Hadrian i 130 ad å Antalya, helt foretatt i ære av hvit marmor, med unntak av dørene, kolonner. Skåret og carvings er ekstraordinære.

    Gamle Antalya huser varme somre for varm og for kaldt i hus av kışların, solen i Antalya og coolness for å fokusere på forebyggelse. Skyggelagte taşlık og gårdsplasser som forenkler luftstrøm. Lageret og hallen er bygget på tre etasjer med oppføringen.

    De ble
    Antalya er 18 km øst for Aksu distriktets grenser. Cilicia-i til Pamfylia, en viktig handel rute på byen Pisidia.Veien ble det samme tid byen organisasjonen andre Pamfylia (7-tallet f.Kr.). Den viktigste gudinnen av de ble var en viktig by for kristne de ble Artemisi. Ad St. Paulus og Barnabas kom til de ble. Viktige monumenter som ha til de ble Plancia Magna kazandırmışlardır.

    Første utgravningene startet i 1946 av İstanbul University er: viktig ruiner på de ble i

    Teater: Cavea, orchestra består av tre hoveddeler, scenen. 12 000 tilskuere. Det er 23 rader med sitteplasser øverst i nederst 19.

    Stadion: 34 x 34 m kvadratmeter. Tonozlar har over tretten seter. I Nord side øst og salg otuzar på vault.Hver av de tre tonozdan av Stadion brukes som inndata til de andre to eksploderte i butikken

    Agora: byens kommersielle og politiske center. I midten av gårdsplassen er det butikker rundt fra alle sider. Noen butikker er dekket gulvet av base. I midten av plassen, som er en rund struktur rundt 13.40 m 76 x 76 m agora kvadratmeter.

    Colonnaded Street: Aropol skråningen strekker seg mellom nympheum. En vann-kanal i midten av 2 m bred Street deler.

    De ble i andre bygninger, necropolis, bymurene, gymnasium, Hammam, monumentale fontenen og kapılardır.

    Sillyon
    Aksu er 13 km nordøst for Yanköy. Kent, Aspendos og de ble står på et platå i retning av, ovenfor, ble grunnlagt 14-tallet F.Kr. Forskjellige sivilisasjoner som bor i byen dratt av fra seldsjukkene. Stadion, cimnazyum, tårnene, del ikke av Seljuk moskeen og ikke langt unna de gjenværende en teater-scenen.

    Termessos
    Termesos er en 34 kilometer fra Antalya Güllük Mountain naturparken på vestsiden er på et platå ved en høyde på 1050 meter i den. Det ble grunnlagt av Solymler fra dem av Anatolia Termesos.

    Blant viktige teater, med en kapasitet på 4200 1-tallet e.Kr. av keiser Augustus. Den ble bygget i den tidlige del av det umiddelbart. Odeon's shrouded parlamentet møte hall kapasitet 600. Bestående av fem sammenkoblede vann sisterne bygget på stedet, og ble brukt til å lagre olivenolje butikk av seks.

    Vestsiden av foran, omgitt av andre partier-kolonnen galerilerle Agora; 6-meter høye monument heltemot sitter på toppen av plattformen, den korintiske tempel av Zeus Solymeus Hereon, vanlig tempelet, små og store templer av Artemis, Gymnasium, observasjon tårnene og andre viktige kalıntılarıdır. I tillegg, rock-kuttet graven av mange monumenter og 1200.

    Olympos
    De viktigste havnebyer av gamle Lykia gjennom historien har vært gjenstand for Olympos, mitolojiyeye.Plasseringen tillater for innenlandske transport har hackere i dag på grunn av den historiske verdier av Olympos, husly, 3200 m mutteşem kystlinje, endemisk plantene, er Caretta-Caretta, som gjør at alle Club aktiviteter, Chimera s storslått natur og pensjon kjent som verdens berømte treet hus med alle brukes.Detaljert informasjon

    Ariassos
    Antikite fra Antalya Burdur motorveien 48. Ariassos på høyre hånd, forlot en haug av en kilometer unna dönülen. Et fjell skråningen i byen bad, gravene, er verdt å se.

    Faselis
    Faselis Antalya-Kemer motorveien er 57. på høyre hånd til venstre tilbake er en kilometer nådd.Rodoslular ved BC 7. y

    0 yorum:

    Yorum Gönder