• Türkiye'nin Etkinlik Rehberi !

    etkinlik takvimi

    yarak hasan

    DISTRIKTER


    DISTRIKTER:

    Antalya provinsen; Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Korkuteli, Kumluca, Kale, Kaş, Kemer, Manavgat og Serik.

    Akseki: etter Alanya, i Antalya provinsen er en av de eldste distriktet av Akseki har en robust og svært relevant til strukturen til Taurus.

    Antalya provinsen og rundt parallell til utviklingen i feltet i turisme i de senere år, sett i Akseki distriktet turisme aktiviteter er under utvikling. Driftsforholdene som er særegne og turister er blant de viktigste yurdudur av "SNOWDROP blomst. I vintermånedene å se Snowdrop lengsler. innenlandske og utenlandske turister besøker fylketBetyr ikke fjell, mountain geit og av utgående koblinger betalt kontinuerlig tilgjengelighet, driftsforholdene som er særegne avlanacağı Sinan Hoxha og Gümüşdamla landsbyer som er etablert for å produsere fasiliteter er blant stedene besøkes av driftsforholdene som er særegne og turister ørret.

    Göktepe platå, platå, River Valley Ave i de siste månedene oppdaget 340 meters dyp midt av Grand-moskéen og Medrese Bucakalan hule, County er andre verdt å se.

    Apple: Apple i Lycian regionen er ikke kjent nøyaktig grunnleggende datoen for. I vest, i øst, i nærheten av Karataş Semahöyük fyrene nær landsbyen av Beyler har landsbyen vært bebodd siden bronsealderen utgravninger i regionen.

    Det er tre gravhaug mounds: City landsbyer. Først av disse er landsbyen Müğren vest for byen i höyüktür.Arkeologisk undersøkelse viser at flere uygarlıklara spor her. Igjen, andre i landsbyen i vest av jordhaug på ottomanske og Semahöyük tyrkisk kirkegården ligger ikke langt for forskning. Den største jordhaug, er lokalisert rett sør for byen, landsbyen Elmali-Kas Höyüğüdür på vei, dere folkens. Denne Haugen i utgravningene, en kontinuerlig bosetting siden bronsealderen, arr. Utgravninger er utstilt i museet i Antalya arkeologiske funn avdekket.

    Øst for byen, 6 km fra Elmalı gravhaug:. fra landsbyen Flourishing. I en av de største stående side-ved-siden i noen digs, 7 F.Kr. eies av 2dre Århundret. En spesiell del av Antalya Museum utstilt disse funnene i denne tidsperioden, han gir opp deler av regionen.

    Det er to kjente monumentale graver mausoleum. Først av disse ligger i Karaburun og Kızılbel. Antalya-Elmalı veien på Karaburun graven Chamber veggene av og slaget kongen med dekorert med. Kızılbel er banen til vest for byen av grav monument Yuvayol Apple. Kalkstein blokker består av et rom.

    I Antalya-Elmali road-linje, kan du definere: 1984, like nord for landsbyen Kings graven ble funnet mellom med Gökpinar. 190 stykker av antikke sølv ble smuglet til USA av dette definere antikke smuglere har blitt bortført. Han gjorde en spesiell person i Boston Museum of Fine Arts. Som jordens mest dyrebare gamle mynt Athens Decadrachmeleri (14 brikker, hver av hvilke $ 600 000) er dette en stor skatt.

    Moskeer: Seljuk moskeen, stokk inne lære moskeen, moskeen av Sinan-ä± og 2nd byen verdt eserleridir Omer Pasha-moskeen.

    Korkuteli: 67 km fra Antalya. Korkuteli er 3 km vest for krysset alene i dag, og det er en stående Alaaddin moskeen, 1319, laget for hånd fra Sinaeddin sikker Hamidoğulları, og med samme navn kan ses i de nevnte Seljuk Medrese.

    Gündoğmuş: Antalya 182 km fra restene av den gamle byen av Gündoğmuş County mange. Nice, 7 km fra nord for koblingen distriktet og sentrum av byen, byen som har utgravninger sørvest av St. Sophia og byen 7 Gündoğmuş km fra landsbyen Senir, Asar ruiner, Sumene, ligger i den øst for de monumentale ruinene, 2 km fra sentrum av byen, Sør-Kese-Gündoğmuş og vest for byen, 6 km fra den antikke byen av kalıntılarıdır viktig Gedfi ruiner.

    Distriktet Center er landsbyen av Pembelik Cem Pasha moskeen, øst for sentrum, mellom Gündoğmuş/15 km fra ruinene, på toppen av montere Fly Kervanyolu Alanya/Antalya, Konya, Gündoğmuş/Taşağır på motorveien den andre synlige till i dag byen ruinene er Kazayir.

    Gazipaşa: 180 km til Antalya, Gazipaşa. lang strand, 10 km fra områder dekket av skog, turkis blå brønner, naturlige beauties og søt. Behold og Kahyalar sandstrender, kaien, de Caretta-Caretta skilpadder som omslutter en avl Center. Så langt KONAKLI, overnatting, fritidssentre, Virgin, dato og natur beauties, en favoritt med bygging av flyplassen og havnen, turisme sentrum på vei til å bli.

    Ancient byer

    Til East of Gazipaşa, 18 km Adcragum: Antiocheia. fra sør for landsbyen grensene. Byens navn ble King 4. Kommer fra Antiokos. Castle, colonnaded Street, agora, bad, ruinene av byens nekropolis, kirker, triumphal. Byens nekropolis

    0 yorum:

    Yorum Gönder