• Türkiye'nin Etkinlik Rehberi !

    etkinlik takvimi

    yarak hasan

    Grotter


    Geyikbayırı Cave
    Sted: Antalya

    Antalya 15 km unna i landsbyen Geyikbayırı. Fra vest til landsbyen landsbyen av Çakırlar i Antalya over Geyikbayırı. Landsbyen er tilgjengelig fra midten av hulen som ligger en 5 minutters gange.

    Funksjoner: 120 m, totale lengden av grotta er 6.5 m, avhengig av posten i den dypeste punktverdien er en hule til turisme. i gang. Vanligvis tørt, fra tid til annen aktiv grotten. Sommeren er helt tørt.En gang regnfull årstider hule-base vann basmaktadır vann base. Grotten temperatur i sommer kjølig friluft.Høsten utendørs viser lik varme.

    Utgravninger på Karain-hulen

    Sted: Antalya

    30 km ligger nordvest for Antalya Antalya-Burdur motorveien og den gamle 5-6 km fra Yağca innenfor grensene av landsbyen.

    Funksjoner: Tyrkias største naturlige grotter blant utgravningene på Karain grotten, plassert i front av havet, 150 meter fra travertin er 430-450 m høy den er.

    I begynnelsen av menneskehetens historie, starter på bunnen av grotta, prosessen Yontmataştan, neolittiske, Kobberalderens faser av sentrale og øvre chipped stein, for eksempel Protohistorik gamle bronse aldre og folk har vært kontinuerlig bebodd av den klassiske. Det er også ca 11 m som et resultat av en naturlig med en fet kulturelle fyll. Men den mest varige og viktigste iskanı Paleolitikum grotten (chipped steinalderen).

    Klassisk perioder (tempel) er å bruke mer av grotta Votive grotte, og gresk inskripsjon på brow og utvendige vegger er nisjene. Utgravninger på Karain grotten, Antalya Museum arkeologiske funn som er gjort i umiddelbar nærhet av Museum grotten av Karain og utstilt.

    Kocain Cave
    Sted: Antalya

    Antalya provinsen er 45. miles nord. Grotten, Antalya-Burdur Camiliköy-Ahirtas motorveien landsbyer er nådd.

    Funksjoner: Tyrkias mest bredt munn og en hule med største Gallery som ett ark. I kolonnene med en høyde på 50-60 m. hule, samtidig, er det en gjenværende romerske sisterne. Bredden av munnen på to store inngangen haller av 35 x 70 m.



    Konakaltı Cave
    Sted: Antalya

    Synkende til havet i Antalya Atatürk Park ligger i falezli. Det er ingen land tilgang til grotten. Kan angis fra sjøen.

    Den totale lengden av grotta er vannrett funksjoner: 60 m i grotten. Også "marine hule" fordi den er knyttet til sjø. Vanligvis er tørt. East Hall, en del av vannet er nedenfor. Grunn av grunt vann bølger i vest.

    Grotten har to innganger til øst og vest. Yukarıdadır 3 moh. grotten oppføring. Går ned til havet i den østlige delen av base del. Grotten er dekket med helt blokker øst-Hall. Western-Hall er delvis dekket med stalagmitter og stalactites, kolonner. Western-Hall er utsmykket med to små rom tilkoblede hav er turist travertenlerle og umiddelbart øker verdien. Grotten temperaturen er relativt kjølig friluft.

    Küçükdipsiz Cave
    Sted: Antalya

    Hønsehus Tepe (618 m.) til å grave opp relevansen av Hill (661 m.) helt sør for 1 649 m høyt.

    Funksjoner: den totale lengden av grotta er tørt og vannrette hule, dypeste poenget 17,1 m 74 m, avhengig av posten av grotta en smal inngangen, deretter gjennomsnittet er 25 º C fortsetter nordvest, med en lavere incline yönüe. Mot slutten av cave, Dryppsteinene og stalagmitter, travertin komme. Karstic base holder seg over vann, alltid tørr. Kjølig friluft. På slutten av grotta, mens utenfor temperatur 20 ºc 17 ºc dagen.

    Papazkayası Cave
    Sted: Antalya

    Ned trappa bakerst i hagen til havet eller fly til Antalya byen kulübünun.

    Funksjoner: i midten av havet, fra sjøen 20 m synkende travertin. høyde av en. Den totale lengden på 149 m. Det er ikke alle vann eller dammen inne i grotten. Utviklingen av grotten. Fallende fra taket av den hule basen og robust, rullende rock blokker i en svært smale. Inne i grotten er Dryppsteinene og stalagmitter, ubetydelig. Det er ingen noen air-flow.

    Papazkayası cave er helt består av et spor langs nord-sør retning. Et gjennomsnitt på 250-300 m tykke Antalya travertenleri Kvaternær, hører sannsynligvis til i Pleistocen krets helt. Grotten er 20 m høy coastal ligger under falezlerinin.

    Yerköprü Cave
    Sted: Antalya

    Egenskaper: 110 m totale lengden av grotta er dypeste poenget med 30 m, avhengig av posten. ha fastlåste utvikling. På grunn av dens forbindelse til havet kan bli kalt "marine hule". Grotten er tørt. Sjøen er dekket med sjøvann, som er delvis knyttet til undersiden av hallen. Grotten temperaturen er relativt kjølig friluft.

    Yerköprü Cave i øst-vest retning, travertenleri helt Antalya først minst 150 m lange grotten er en hule er et resultat av sammenbruddet av tavanınının.

    Grunn av den store kafeter









    0 yorum:

    Yorum Gönder